Udnyt Black Friday

Årets største handelsdag er uden tvivl Black Friday, der er et amerikansk fænomen vi i Danmark har adopteret med høj fart over de senere år. Mange er af den opfattelse af julehandlen er rykket fra december til november, udelukkende på grund af Black Friday.

Uanset hvad din holdning til denne kommercielle mærkedag er, vil det kun være en fordel for dig at forholde dig til hvordan du bedst muligt udnytter denne dag i stedet for at den udnytter dig…

Så her er vores top-tips til hvordan du får mest ud af Black Friday:

 

Spar penge på julegaver

Vi køber allesammen julegaver hvert eneste år. Mange køber julegaverne lige op til juleaften med et højt stress-niveau og med en masse kompromiser i forhold til hvad man havde tænkt man ville give sine nærmeste – fordi man ikke er ude i god nok tid.

Derfor er nok det bedste råd til hvordan du får mest ud af Black Friday, at du køber alle dine julegaver på denne dag – online. På den måde kan du både give dine nærmeste mere end de forventer, da du inden for budgettet kan købe flere gaver, men også fordi du rent faktisk kan nå at få lige netop de varer hjem som du gerne vil give – altså din første prioritet.

På samme tid gør det faktisk din december måned meget bedre, da du ikke har gave-stress i hovedet hele måneden. Du HAR allerede taget stilling til hvad du vil give.

 

Køb stort ind til lang tid

Et andet godt råd er at købe stort ind på denne dag og at tænke lang tid frem. I stedet for at plet-shoppe i løbet af året, hvor du køber ting til overpris, kan du med fordel skrive alle de ting ned du gerne vil have og samle købene på Black Friday. Det kan du spare mange tusinde kroner på om året – måske vil det faktisk ende ud med at kunne finansiere en uges getaway med din partner.

En af de ting flere udnyttede sig af sidste år, var at tænke frem i indretningen. I stedet for at købe en ny plakat til væggen i stuen en gang om året, fandt mange ud af at man kunne købe plakater på Black Friday med 20% rabat og dermed købe til flere rum og til udskiftning. På den måde bliver man aldrig træt af at kigge på sine vægge, men i stedet kan man skifte ud løbende med smarte plakater, der gør at ens hjem løbende bliver fornyet og spændende at bo i – til langt færre penge end plet-køb.

 

Saml dine dyre køb i løbet af året

Går du og pønser på at forny din TV-stue med et nyt fladskærms-TV eller nye højttalere til hele hytten? Det kan også være at du har kig på nogle nye vinglas?

I så fald er Black Friday den oplagte dag at planlægge disse køb. Du kan dermed samle de store udgifter hvert år på Black Friday. Ofte kan du spare mange tusinde kroner på et TV netop denne dag. Tænker du dig om kan du vel godt vente et par måneder med at opgradere dit TV hvis det betyder du kan tage familien med i Legoland OG få nyt TV for samme budget?

Contact

Kunstmesse

Her på siden samler vi alle de nødvendige informationer til dig, så du er klar til at indrette din bolig på en ny og moderne mode. Følg alle vores guides og tips!

Contact