Disse elementer bør være i stueindretningen

Vi kender alle sammen den følelse at stuen er yndlingsrummet i hjemmet. Det er her man slapper af og har kvalitetstid med sin familie. Man ser film, spiller spil, snakker over en kop kaffe. Stuen er indbegrebet af et rum fyldt med glæde.

Men hvilke indretningselementer bygger stuen på og har du husket alle elementer i din stue?

 

Møbler i stuen

I enhver stue bør der være en stor sofa, hvor hele familien kan slænge sig og sidde og se film i. Det bør være muligt for alle ikke blot at sidde i sofaen, men at ligge ned med en bog, iPad eller blot for at tage en lur. Derfor er en sofa et afgørende element i møbleringen af en stue.

Derudover er et stuebord også essentielt – hvor skal eftermiddagskaffen og kagen ellers stå? Set stuebord er en nødvendighed for at man kan bruge sin stue til at stille snacks, fredagsslik, spil og hvad man ellers lige skal have ved hånden i hyggestunderne.

Det sidste og vigtige møbelelement man bør have i stuen, er opbevaring. Her er en skænk, bogreol eller et vitrineskab nogle rigtig gode bud. Alle vil gerne have deres yndlingsbøger, spil eller pyntegenstande til at stå fremme – og her er disse opbevaringsmøbler de perfekte bud.

 

Pynt i stuen

Du kan ikke have en stue fyldt med dejlige møbler uden også at have pyntegenstande. Ellers bliver det utrolig tomt, upersonligt og du har faktisk slet ikke lyst til at opholde dig i stuen. Derfor er pyntegenstande i stuen helt og aldeles essentielt. Men hvilke pyntegenstande bør enhver stue have?

Ethvert hjem med respekt for sig selv køber plakater til stuen. Det er vigtigt at væggene ikke er tomme og kolde, men at de har personlighed, kant og er rare at kigge på. Derfor anbefaler vi altid at købe plakater til at hænge op i stuen.

En anden pyntegenstand er som tidligere nævnt bøger. Det er ALTID hyggeligt at have nogle gode bøger stående i stuen. Rigtig mange både når de opholder sig i stuen eller besøger dit hjem, finder en ro i at kigge på bogreolen og se hvilke bøger andre læser.

De måske vigtigste pyntegenstande i en stue er faktisk blomster og lys. Det er med til at skabe et utroligt dejligt og venligt miljø i stuen og knækker de ellers ”nødvendige” ting i en hyggelig retning.

 

Elektronik i stuen

Man kan ikke have en stue uden at der også er en vis mængde elektronik der skaber mulighed for underholdning i stuen. Derfor er det essentielt at der er følgende elektronik i stuen, så alle medlemmer i en familie kan underholdes i stuen:

  • Et stort TV.
  • Lydanlæg (både til TV men også til afspilning af musik – helst via bluetooth eller Wifi).

 

Har du alle disse elementer i din stue, er der ingen tvivl om at du har skabt rammerne for det mest hyggelige rum i dit hjem. Mangler du noget i dit hjem fra ovenstående gennemgang, er det bare med at komme ud og købe det.

Contact

Kunstmesse

Her på siden samler vi alle de nødvendige informationer til dig, så du er klar til at indrette din bolig på en ny og moderne mode. Følg alle vores guides og tips!

Contact